Rusza proces akredytacyjny dla mediów na The World Games 2017!
TWG 2017

Rusza proces akredytacyjny dla mediów na The World Games 2017!

Igrzyska Sportów Nieolimpijskich – The World Games Wrocław 2017 coraz bliżej!

W związku z powyższym Wrocławski Komitet Organizacyjny pragnie poinformować, że ruszył proces akredytacyjny. Przedstawiciele mediów, pragnący obsłużyć imprezę, mogą aplikować o przyznanie akredytacji za pośrednictwem naszej strony internetowej. W zakładce „dla mediów” znajdziecie Państwo formularz, który należy wypełnić, a następnie wysłać zgodnie ze wskazówkami. Niemal w tym samym czasie otrzymacie Państwo informację mejlową, wygenerowaną przez system, potwierdzającą przyjęcie aplikacji.

Składanie aplikacji potrwa do 20 maja. Po tym terminie zostaną Państwo poinformowani o przyznaniu, lub nie, akredytacji. Jednocześnie zaznaczamy, że z uwagi na duże zainteresowanie mediów, jakiego Wrocławski Komitet Organizacyjny się spodziewa, sama akredytacja może nie zapewnić wejścia na wszystkie areny The World Games 2017. Organizator zastrzega, że w związku z tym mogą zostać wprowadzone dodatkowe przepustki.

Ewentualne pytania prosimy kierować na adres mejlowy media.accreditation@theworldgames2017.com. Akredytacje będą do odbioru od 18 lipca w Głównym Centrum Medialnym, usytuowanym w infopunkcie Barbara przy ul. Świdnickiej 8c.